Menu

Sportieve uitdaging maar dan anders…..

1 mei 2015 - Hardlopen - Wandelen

Het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest om mijn gestelde hardloopdoel te proberen te halen. Dat is me, mede dankzij jullie support, ook gelukt. Dit jaar heb ik mezelf ook een sportieve uitdaging opgelegd en ben daar uiteraard druk mee. Ik zal daarover minder vaak mijn blog gebruiken om jullie daarover te berichten. Wordt anders misschien een beetje eentonig op mijn blog.

Maar naast mijn hardloopdoel waarvoor ik zelf km’s moet maken heb ik sinds vorig ook nog een ander hardloopdoel. Ik ben betrokken bij het organiseren van een hardloopevenement bij ons in het dorp. Een oproep op facebook van een enthousiaste hardloper uit het dorp hadden we al snel een organisatieteam opgetrommeld. Ieder teamlid heeft zijn eigen kwaliteiten en kennisgebieden die allemaal mooi op elkaar aansluiten. Vol goede moed hebben we onze plannen vorm gegeven en zijn we aan de slag gegaan.

Banner Omloop van Empel

Vanaf dag 1 waren we het er over eens, als we iets opzetten dan meteen goed. Dus courante afstanden, persoonlijke tijdsregistratie en een mooie medaille na afloop moesten de basis vormen. Met deze uitgangspunten zijn we gestart. Routes bedenken, sponsors regelen, locatie vastleggen, medailles uitzoeken, t-shits ontwerpen, marketing opzetten en uitvoeren, EHBO regelen, vergunning aanvragen, verkeersregelaars regelen, vrijwilligers werven en nog veel meer. Vele uren hebben we hier als organisatie ingestoken. Inmiddels zitten we 2 maanden voor de 1e editie van de Omloop van Empel. Alle puzzelstukjes vallen nu op zijn plaats. Ook al moeten we nog veel doen, we hebben er alle vertrouwen in dat we een kwalitatief hoogwaardig evenement organiseren dat de komende jaren zijn navolging zal krijgen. Ik had op voorhand wel het idee dat ik het leuk zo vinden om bij een dergelijke organisatie betrokken te zijn. Maar wat me nu is opgevallen dat het betrokken zijn bij de organisatie van zo’n evenement bijna net zo aanstekelijk werkt en net zo veel energie geeft als het hardlopen zelf.

Daarom aan jullie nu de uitdaging om jezelf in te schrijven voor de 5 of 10km een een ander uit te dagen hetzelfde te doen. Los van het feit dat je jezelf daarmee een sportieve dienst bewijst, bewijs je meteen een goede dienst aan het goede doel dat door de Stichting Omloop van Empel ondersteund wordt. Zo maken we met zijn allen op 28 juni 2015 een echt (hardloop)feest in Empel………

Brug Omloop van Empel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>