Menu

2014km in 2014 (November)

7 december 2014 - Hardlopen - Wandelen

En jawel, weer een maand in de boeken. Het hardlopen in het donker en bij koude is weer begonnen. Heerlijk vind ik dat. Maar al doet de maand anders vermoeden, het weer was in november eigenlijk veel beter dan ik had verwacht. Niets mis mee want het was echt prima weer om mijn kilometers te maken. Lekker 3 à 4 keer per week mijn rondje rondom Empel maken om zo mijn kilometers te sprokkelen  voor mijn 2014km. En ondanks een lichte voorsprong op mijn schema vind ik  het nu toch wel een soort van spannend worden. De voorsprong is niet heel erg groot en ziekte of blessures kunnen e.e.a. danig in de war schoppen. Tevens is nu de overgebleven tijd om in te halen ook niet meer echt geweldig….

Deze maand stonden voor mijn de A4run (21km) en de Zevenheuvelenloop (15km) op de kalender. De eerste heb ik uiteindelijk moeten annuleren. Maar de Zevenheuvelenloop heb ik wel kunnen doen. Wat een geweldige ervaring was dat. Mooi evenement in dito omgeving. Ik heb 15 kilometer  lang lopen genieten van de omgeving, het parcours, het publiek en mijn mede lopers. Volgend jaar ook maar even de focus op tijd ;-)

Resultaat voor de maand november;

15 keer gelopen waarbij ik 180,81km heb afgelegd. Mijn totaal komt daarmee op 1.889,80km. Nog 124,20km te gaan.

Op het moment dat ik dit bericht maak zit ik thuis met griep en heb ik al 3x mijn geplande loop moeten laten schieten. Gaat het dan toch nog spannend worden zo tegen het einde………

2 thoughts on “2014km in 2014 (November)

Henk-Jan

Beterschap Stefan, dat wordt inderdaad spannend maar maakt het wel leuker ;) .

Reply
    Stefan Edwards

    De spanning is er niet minder om inderdaad

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>