Menu

740….

2 november 2013 - Hardlopen - Wandelen

740.

Het aantal kilometers dat ik hardgelopen heb sinds afgelopen januari. 740 kilometers die in het begin pijnlijk en vervelend waren vanwege mijn extra “ballast” die ik toen nog meesjouwde. Naarmate mijn kilometers vorderde nam die ballast af en nam het plezier in hardlopen alleen maar toe. Wat dat betreft was 2013 zeker een keerpunt. Ik leef nu gezonder en ga bewuster om met mijn lichaam. Om het hardlopen te stimuleren stelde ik mezelf steeds doelen. Sommige realistisch en sommige doelen waren absoluut onrealistisch, maar altijd motiverend als er even sprake was van een loopdip. Dankzij andere hardlopers die ook actief zijn op de diverse vormen van social media bleef er eigenlijk altijd voldoende motivatie om te lopen.

Vaak waren prestaties van andere lopers een bron van inspiratie voor het bepalen van mijn eigen loopdoelen. Zo ook nu weer. Op Google+ las ik het verhaal van Maarten van Schaik over zijn loopjaar 2013. Zijn verhaal is voor mij de inspiratie om mijn loopdoel voor 2014 te bepalen. Gezien mijn loopjaar 2013 waarschijnlijk een volstrekt onhaalbaar doel, maar ik heb mezelf dit jaar al vaker verbaasd…..

In 2014 wil ik gemiddeld 38,730km per week lopen……. dit komt neer op 2014km in één jaar.

Uiteraard gaan jullie motiverende woorden en mijn gadgets en app’s me daarbij helpen.

Nike+

 

4 thoughts on “740….

Jan

2014km… dat is geen kattenpis! Maar ik ben er van overtuigd dat je dat gaat halen!

Reply
  Stefan

  Ik ben zelf verre van overtuigd over de haalbaarheid van mijn doel Jan. Maar je moet de lat hoog leggen om jezelf te kunnen blijven “pushen”. ;-)

  Reply
Eelco

Goed bezig man!

Reply
 • Pingback: 2014K in 2014 « Stefan Edwards

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>