Menu

Doel 2

27 december 2010 - Afvallen

Niet geheel bewust de timing van de plaatsing van deze blog, maar zo net na de kerstdagen zou je bijna denken van wel. Vorige keer heb ik al doel 1 voor komend jaar uitgelegd. Maar zoals ik toen al vertelde heb ik nog een 2e doel voor ogen. Dat doel hangt een beetje samen met doel 1. Hoe eerder ik succes heb met doel 2, des te sneller bereik ik doel 1. Begint er al iets te dagen?

Ik zal er niet langer geheimzinnig over doen. Het wordt tijd om mezelf met zo’n 20% te reduceren. Nee, ik laat mijn onderbenen niet amputeren en mijn hoofd blijft ook gewoon op zijn plaats. Het wordt tijd weer terug te gaan naar een gezonder leefpatroon en de talrijk aanwezige overmatige kilo’s kwijt te raken. Enkele jaren geleden is het me al gelukt om 25 kilo af te vallen, maar in de loop van de tijd zijn die allemaal weer terug gekomen.

Vanochtend werd ik dankzij de Wii weer even fijntjes geconfronteerd met de schokkende getallen. Momenteel is mijn gewicht 112,30 kg wist het apparaat mij te vertellen. Daar werd ik wel even stil van. Maar van stil worden val je niet af, dus aan de slag nu. Weg met al die lekkere en vooral slechte dingen en vanaf nu meer regelmaat in mijn eetpatroon moeten de klus gaan klaren. Omdat ik het prettiger vindt om naar een bepaald doel te werken heb ik mezelf het volgende ten doel gesteld. Op 1 juli 2011 wil ik 85,00 kilo wegen. Dus de komende maanden ga ik hard werken om voornoemde doel te bereiken.

Makkelijk zal het niet worden, maar zonder strijd geen overwinning ;-) Via mijn blog zal ik regelmatig melding maken van de stand van zaken.

4 thoughts on “Doel 2

Simone

Wat een goed voornemen! Wij zijn er vorig jaar mee begonnen. Ik hoefde niet zoveel kwijt, maar Marco mocht wel wat kwijt. Hij is er inmiddels bijna 19 kwijt geraakt. In het begin met wat extra hulp in de vorm van Alli, maar nu vooral door gezonder te leven en natuurlijk door het lopen!

Heel erg veel succes met je streven! Een heel mooi doel!

Reply
Gabrie

Goed voornemen !!! Moeilijkste vind ik eetpatroon aanpassen en houden. Merk toch dat gezonder eten vooral meer tijd kost qua planning (wat ga ik koken) en bij elkaar zoeken in de winkel. Heb vorig jaar wel gemerkt dat t dan ongemerkt opeens snel kan gaan. Helaas ook weer terug gevallen in oude patroon.

Maar heel veel succes !!!

Reply
stefanedwards72

@gabrie het moeilijkste voor mij zal regelmaat zijn. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en de regelmaat handhaven valt dan niet altijd mee. Dank voor je reactie.

Reply
Marijn

Succes man!
Woensdagavond voortaan lopen naar de sporthal, alle beetjes helpen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>